Tarieven:

 

Starttarief:

Voor een reguliere rit (van A naar B) reken ik een starttarief van € 5,- voor een persoon, € 8,- voor twee personen. Voor dit bedrag kan ik u bijvoorbeeld van het station Hoorn naar de Roode Steen brengen. Van het station naar de haven kost € 5,50 voor een persoon en € 9,- voor twee personen. Dit bedrag kan oplopen naar gelang de afstand groter wordt. Als ik niet op mijn standplaats te vinden ben bel me dan gerust op: 06 80 15 13 31 (zie onderaan deze pagina voor een snelkoppeling naar mijn mobiele nummer).

 

Enkele voorbeelden:

Vanaf de hoofdtoren naar de roode steen € 5,- voor 1 persoon en € 8,00 voor 2 personen

Hoofdtoren - station (€ 5,50 om € 9,00)

Station - Julianapark (€ 5,50 om € 9,00)

Station - Huesmolen (€ 7,50 om € 14,00)

Station - Dwaalpark (€ 7,50 om € 14,00)

 

*** U kunt zowel contant betalen als mobiel pinnen ***

 

Rondje Hoorn:

U kunt een rondje door historisch Hoorn maken van een half uur of een uur. U start vanaf de Hoofdtoren (haven) en u wordt rondgereden langs bekende plekken als de Hoofdtoren, het Westfries Museum, de Bossu huizen, de Roode Steen, het Claes Joest Huys, de Bierkade en de Grote Kerk.

 

Rondrit van 30 minuten (bedragen zijn inclusief starttarief): --> € 18,50

Rondrit van 60 minuten (bedragen zijn inclusief starttarief): --> € 32,50 

 

Als je iemand wil blij maken met een Hoornse fietstaxibelevenis dan is er vanaf heden ook een cadeaukaart verkrijgbaar. Interesse? Spreek mij aan op straat, bel mij of stuur mij een e-mail en vraag naar de mogelijkheden. Elk gewenst bedrag is mogelijk maar ook bijvoorbeeld een rondrit van 30 of 60 minuten behoort tot de mogelijkheden.